Here we go! 3 kg kvar och om jag ska fixa ...

Here we go! 3 kg kvar och om jag ska fixa de betyder de att jag måste gå ner ca 0.6 kg varje dag *hmm* nästa onsdag är de dagen D. Då får vi se resultat ;)


Ojoj vilken skit dag! Sovit hela dagen mer...

Ojoj vilken skit dag! Sovit hela dagen mer eller mindre. Jobbat 15.15-20.00 inte alls haft någon go i kroppen idag. Kropp och knopp behövde nog vila idag de har ju ändå bara regnat. Ikväll blev jag sjukt sugen på chocklad, munkar, butterkaka. Oj så gott!!! Men jag gjorde inte som jag brukar HETS äta. De går framåt :) började till och med bli peppad att springa intervaller under semester... Jag är nog sjuk!!!


Har nog insett att jag fixar nog inte delm...

Har nog insett att jag fixar nog inte delmål två till vi åker :( trist! Kan aldrig pressa mig så mycket eller att kroppen släpper så mycket på typ en vecka ca 4 kg. Never Ever! Men den är bara mitt fel att jag inte sköt mig ingen annans. Nu sova bättre dag i morgon.


Upp och ner dag...

Har verkligen varit en upp och ner dag idag.
Ingen morgon promis för trött plus regn, iväg och jobba.
Kändes segt att träna ben men gjorde de ialla fall började må illa så tungt gick de idag...
Hem byte kläder och ut och promenerade 5 km med vovvarna fort gick de inte. Under promenaden var de nära till gråt, alla känslor kom över mig stressen, tankarna, funderingarna PÅ ALLT! Smsade grannen och bjöd in henne på kaffe för att skringa tankarna lite när jag kom hem
Sen skulle jag så stort plugga och upptäcker att jag har fel bok. Panik in på blocket och hittar en billigt och hon skickar den i morgon. Vilken tur.
Laddade om och iväg på spinningen under spinningen gick jag in i min diet bubbla fokuserade på målet såg de framför mig och plötsligt var 60 min plågsam spinning över. Bhövde de för att koppla bort allt för en stund. Avslutade med att sola.... Himla skönt.
Nu ska jag göra mitt äggfluff och titta på Hopp


Info om dig...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo