En otroligt härlig dag idag! Men började j...

En otroligt härlig dag idag! Men började jobba halv ett vilket var lite surt... Hade vela vara hemma i solen istället. Har varit och köpt bröllopspresent till Markus idag! Inget specilt blev de men dock något i bomull som tydligen de heter när man firar ett årig bröllopsdag :) nä nu ännu mera jobb....


Spinning på schemat! Har kört ett snabb pa...

img_2119 (MMS)

Spinning på schemat! Har kört ett snabb pass armar innan! Varmt som tusan är de, men man ska inte klaga på värmen! Är inte så taggad inför passet men kanske blir om de är bra musik! :)


God morgon! Lchfen har rasat i helgen och ...

img_4684 (MMS)

God morgon! Lchfen har rasat i helgen och vågen visade 75.2 kg idag igen. Men nu har jag börjat om igen! Nu är de inget fusk eller dylikt som gäller. Nu är de plötsligt 5 kg som jag ska fixa till september men de är bara mitt fel ingen annans. I övrigt så funderar vi på en grejer vet inte alls vilket ben jag ska stå på. .... Nu jobb!


Upp som en sol ner som en pannkaka

Kan man säga att går dagen var. Kroppen är full i vätska de märks på mina ringer får knappt av dom.
Så vågen visar 72.5 kg. Men som sagt fusk de straffar sig bara bita ihop och för den del hur länge har jag hållt på med lchf 3 veckor tror jag. Så de tar ett tag innan de är en vana eller hur?Men under 70 till 21 september för nu är Turkiet resan bokad :) Något att se fram emot ialla fall.

Aska Kleopatra Beste heter hotellet.
Längtar super mycket!
Min idag har jag en grym hem längtan till byn....


Mamma och pappas ombyggnationer som är färdigt, förra sommaren tror jag de var eller året innan.


Tviling ägg :) fick jag till frukost i mor...

img_4166 (MMS)

Tviling ägg :) fick jag till frukost i morse. Eller iallafall dubbel ägg gula. Hade gått upp i vikt i morse men jag har fuskat och då får man skylla sig själv helt enkelt!Inge mera popcorn på bion helt enkelt.nu  ska jag sköta mig så de blir resultat. Disel jeansen väntar på mig :)) det är ett riktigt skit väder om någon missat de!


Vilken dag!

Slutade klockan tolv idag. Så härligt i detta väder. Då tog jag grabbarna och joggade/promenerade runt 3.5 på elljus. Himla härligt dock mycket folk så jag kunde inte ha dom lösa :/ Vilket är de bästa för lillen då får han springa av sig lite energi.
Satt ute en stud i den härliga solen var i valet och kvalet om jag skulle åka och träna men bestämde mig för att göra de ialla fall.
Oj vilket pass jag fick till.
Körde ben och rygg. Var uppe på 105kg i benpress och 70 kg marklyft. Började på 50kg i mark en 8 på de sedan två 8:or på 70 kg så jag är nöjd hoppas träningsvärken infinner sig imorgon vilket skulle uppskattas.
När jag kom hem så tog jag ute lillen och körde ettan och han är guldvärd idag också :) tror jag har kommit i balans vilket gör hans träning bättre också.

Lunch blev omelett/plätta med crem f, bacon och 2 jordgubbar jag vet att blandningen är konstig men ack så gott.
Middag blev det också omelett/plätta med bacon, ½ kryddkorv och lök på sidan om super gott.
Känns som livet börjar flyta på igen.

:)Riktigt Guld

Ikväll när jag tränade lydnad så gick Glim klockers igen! Tränar inte länge varje gång nu korta stunder men ska försöka träna varje dag de tror jag på just nu för hans del.
Själv så var jag och tränade bröst och axlar utan att skryta så börjar faktiskt mina axlar att synas nu ;) Bara nu fettet släpper så kommer de säkert synas ännu mera....
Under 70 kg till den 25 september. Fixar jag de? Javisst gör jag det :)
Ni lchfare googla på sötutansocker en super bra lchf blogg som jag hittade idag. :)


Lill hjärtat som liten


Det är konstigt vilka krav man har på sig ...

img_9809 (MMS)

Det är konstigt vilka krav man har på sig själv. Var och gick 3.5 km med hundarna när jag kommer hem tänkte jag måste nog på gymmet också. Bara för att jag inte varit på gymmet och tränat eller joggat så känns de som att promenad inte är en giltig motionsform och bara 3.5 km. Så sjukt.  Man borde tänka istället jag kunde ha suttit inne och inte gjort nånting istället! Till lunch blev de bacon ägg och 1 skiva Jokkmokkskorv de var gott. Och nu detta till efterrätt!


God morgon! Har nu gått på lchf ca 2 vecko...

img_6337 (MMS)

God morgon! Har nu gått på lchf ca 2 veckor ingen vikt nedgång men ingen uppgång heller. Och träningen har varit obefintlig! Så med lite träning så kanske de börjar röra på sig. Mått bra har jag då gjort iallafall :) ville ge upp i morse men jag ska ge de till augusti iallafall. Har de inte gett resultat tills dess så får jag hitta något annat. Over and out


Info om dig...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo