Nytt upplägg

Har nytt tränings upplägg på G för att hitta motivation till träningen...
Den är väldigt låg just nu.
Första veckan kommer att se ut så här.
Måndag: MP. Springa 2 min gå 1 min upprepa 10ggr.
Tisdag: MP, Body Balance på morgonen om jag inte jobbar, styrka av något slag antingen i gymmet eller någon klass.
Onsdag: Samma som tisdag fast ej Bb.
Torsdag: MP, Lunch spinning om jag är ledig på dagen.
Fredag: Mp, Body Pump vid lunch.
Lördag:MP Springa 3 km.
Söndag: VILA.

Då får vi se om de håller kommande vecka.god morgon. Har sovit skräp i natt. Därför...

good-morning-9 (MMS)

god morgon. Har sovit skräp i natt. Därför är jag vaken nu klev upp 04.40. . . Är nu ut på morgon promenad. Har inte möt en ända människa, bil eller dylikt. Konstig. :) blir gymmet tidigt idag. Så vi tar oss iväg till Jokkmokk i bra tid. Armar och intervaller står på schemat idag. :) over and Out


Veckan som varit

Måndag: Startade dagen men en morgon promenad 04.45 vilken även blev tis, ons, tors , och idag fredag så blev de sov morgon till klockan sex. :) Åkte på jobbet efter promenaden jobbar till två tror jag de var. Efter de så åkte jag softade en stund och sedan iväg och sprang 60 min på gymmet sen var de god natt. :)
Tisdag: Jobbade jag till tolv, klockan tre så åkte jag och therese och tittade på fåren med hundarna glim var mest intresserad av att äta får bajs men jag älskar han ialla fall. :)
Innan vi åkte så han jag även med ett styrke pass och intervall pass.
Efter fåren blev de middag hos mig och lite prat sen var de god natt.
Onsdag: Jobb från 09-30-16.00. Hundträning på kvällen och sen god natt :) Hände inte så mycket den dagen. 
Torsdag: Jobba 07.00-16.00 blev baslout inget gjort lite städ när jag kom hem. Lyckade även låsa mig ute så Therese fick komma och låsa upp åt mig. :) 
Älsklingen kom hem. 
Idag fredag: Morgon promenad, frukost och sen gymmet som jag redan skrivit om. Jobbar 15.15-21.00 sedan har jag helg =) 

I helgen åker vi till Jokkmokk så jag ska hinna med lite besök var tanken. 
Ska bli skönt att åka upp. Vi ska sova i stugan i helgen och alla djur ska med. Så ni är varmt välkommna att hälsa på. 
På måndag åker jag ner med mamma för hon och Emilia ska vara här några dagar. De blir mysigt. Jobbar dock tisdag och onsdag men de är inte så långa dagar som tur är. 
Så jag hoppas vi hinner med lite skojiga grejer, hade tänkte fara och titta på får till veckan igen. 
Måndag hade jag nästan tänkt att gå på bio med mamma och Emilia, hon ville se nya Åsa-Nisse någon som sett den och kan säga om den var bra? 

 

Måste bara lägga in mitt favvo klipp från Solsidan.Favorit citat från solsidan ""Att vara i Hitlers bunker gör väl ingenting om Hitler inte är hemma?" Alex om att dom ska bo hos hans Mamma under renoveringen.


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle betala bort mitt lån och M´s lån plus min mor och fars lån, och bygga färdigt brosans hus plus att fe svärmor en slant. Sen så har jag lovat Therese en resa om jag skulle bli miljonär. Det som blev över skulle jag göra något roligt för.

 


Svettig men otroligt lycklig över tränings...

foto0097 (MMS)

Svettig men otroligt lycklig över träningspasset :) har så mycket lycko hormoner idag. :) vet ej varför. Jo förresten jag meddela att läggas lyckats gå ner 1 kg sen i tisdags. Utan att pysk träna. Vilken lycka plus att de blev lite gott helgen som var men i lagom mängd... Kanske jag börjar få flyt?


Sorry att jag varit dålig på att uppdatera...

foto0094 (MMS)

Sorry att jag varit dålig på att uppdatera. Idag är en helt underbar dag känner hur energin flödar. :) är och tränar nu. Rygg ben vader är de som får sig idag. :) morgon promenad i morse också. :) har köpt nya inne skor till gymmet asics nya värsting inne sko. Riktigt skön. :) ville även dissa en sak folk som inte plockar undan vikterna på gymmet! Grymt irriterande! Nä bara fortsätta träna. :)


Info om dig...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo