Diet start!

Idag startade dieten på riktigt de blir en utmaning som heter duga för en godis Nisse som mig. Morgonens frukost
består av äggfluff med ris och 10 sötmandlar.
Har tvätt i maskinen sen blir de gymmet för att mosa ben, vader och mage. Och nu även så klart cardio efter passet. Åter kommer senare idag hur detta går :p
En otroligt charmig bild på mig :p


Okej mina vänner fr.o.m. Idag är de färdig...

Okej mina vänner fr.o.m. Idag är de färdigt slaskat med godsaker. Ska lägga mig på ca 1800 kcal per dag. Och göra höjningar två dagar i veckan. Träningen blir ett styrkesplit på 5 dagar i veckan. Och aktiv vila 2 dagar i veckan. De är planen ialla fall!


God morgon! De var ett tag sen nu... Turki...

img_6819 (MMS)

God morgon! De var ett tag sen nu... Turkiet resan var bra men kort. Men nu är de bara 21/2 månad kvar till Thailand. Så jag längtar!!!! ************************ träningen har nästan varit obefintlig sen vi kom hem, har blivit förkyld nu. Ursch. Man blir som nere när man inte kan träna. Så kosten går väl inte så bra.... Men precis som Ida skrev igår så är de väl så att har man press så funkar de bättre. jag känner att jag är så ju mindre tid jag har kvar till målet ju bättre skärper jag till mig och inte fuskar. Så jag hoppas förkylningen ger med sig. Så fr.o.m. Måndag då är de hårdkörning.  Idag är de 1 års kalas, de ska firas med morotskaka. :)


Info om dig...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo