Lyssnat på kroppen! Ingen efter cardio igå...

Lyssnat på kroppen! Ingen efter cardio igår pga ömande benhinnor. Ingen morgon jogg dålig sömn och dåligt intag av mat igår... Och nu känns kroppen fräsch igen! Hoppas jag hinner träna idag innan jag ska iväg och göra en förändring!!! :)


Denna dag ska fyllas med jobb, träning, so...

img_4430 (MMS)

Denna dag ska fyllas med jobb, träning, solning och massage. :) och ledig i morgon kan inte annat än bli bra. Blev en strålande morgon iallafall :)


Upp och ner!  Mitt humör har varit skit un...

img_9481 (MMS)

Upp och ner!  Mitt humör har varit skit underligt men de var inte så konstigt röda veckan infann sig..  Annars då? Jo träningen rullar på och motivationen är 10 av 10 . Och kosten då? De är fan 8 av 10 helt otroligt är så taggad! Vikten sjunker ioch med börjar musklerna synas mer och mer under fettet bara de är en grym motivation :)))  Idag har jag spöa skiten ur benen ett al'a ida pass nu vågar jag lasta mer nästa gång nu när jag vet hur mycket mina ben pallar!!! Oj så härligt!!


Summan veckans träning är 5 morgon promena...

Summan veckans träning är 5 morgon promenader, 4 styrkepass och 3 efter cardiopass al'a 15 min styck. Nöjd med veckan som varit! Kommande vecka är ej planerad träningsmässigt kommer nog att köra mest på känn. Två pb i veckan dels marklyft och benpress. I benpress fick jag till en 4 på 150 kg mycket nöjd. Och mark tror jag de var 115 kg en etta mindre nöjd men de duger!


En tanke! Glädjs just nu åt Frejas vinst p...

En tanke! Glädjs just nu åt Frejas vinst på tammerpokalen igår! Och jag fick en kick av att fan lyckad med detta tänk vad sjukt de skulle se ut om man skulle ta en bild nu och sen bild nästa år vid samma tid och man hade lyckats med dieten. Vilken skillnad de skulle vara ca -22 kg eller dylikt!! :) men den som lever får se vad som händer.


Fri dag! De vart höjar dag igår skulle som...

Fri dag! De vart höjar dag igår skulle som sagt vara kontrollerat men de vart mjukglass och chips på kvällen. Men huvudsaken att de inte fortsätter idag!! Kan lyxa idag iallafall utan att de blir för mycket! Tänk om Man skulle bli nöjd nån gång!


Laddar om! Efter en hemsk morgon promis bl...

img_2792 (MMS)

Laddar om! Efter en hemsk morgon promis bland alla mygg! Nu laddar jag om med frulle och te. Sen ska Pwo tas för att ladda inför marklyften idag :) hoppas jag lyckad slå mitt pb idag....


Grisar helg.

Det var en riktigt grisar helg i helgen som var.Det stod godis, chips, mjukglass mm på menyn. Så vågen var inte vänlig på måndag morgon, men ingen ångest här inte. Man lever bara en gång!!!
Räknar kacl igen och träningen funkar mycket bättre nu kan jag säga mera tryck och mera ork.
Ligger kring en 1400kcal per dag och de tycks räcka kroppen släpper redan mer än väntat ifrån sig.
Har tränat söndag, måndag, tisdag så idag blev de vilodag dock inte från morgon promenad måste upp och ut med vovvarna men de blev bara 3.5 km i morse.
Sov lite länge idag ;)
I morgon är de träningen igen. Tror jag ska lägga de så att jag tränar två dagar vila en osv se hur de funkar. Nu jobbar jag helg så då blir de ingen träning.
I morgon står de rygg och mage på schemat. Tänkte ge mig in på marklyft igen körde de dock sist jag tränade rygg men förhoppningsvis är de lite folk på gymmet känns bättre att köra mark då. ;) 

Igår föresten var jag med Glim till Anders och vallad och de gick ganska bra. Han började balansera upp dom ganska bra. Men han hade sina tok ryck då han bara sprang och skulle bita dom. Jag var inte glad då...
Ska iväg igen nästa vecka hade jag tänkt. Här ska tränas. vallningen är mycke roligare än lydnaden... De kanske är för de händer mer i vallningen. Jag var nog mera trött än glim igår kväll =)

Nu är jag ledig torsdag, fredag jobb helgen ledig måndag och tisdag de ska bli så skönt.

Jag har satt MÅNGA MÅL MÅNGA GGR men varje gång misslyckas jag men nu har jag börjat se varje misslyckade som en lärdom.
Nu är målet instället på tammer 2012 har små delmål under vägen. Och kommer att ha en "super fri" eller vad man ska kalla de en dag i månaden då jag riktigt släpper lös annars får de bara blir kontrollerde höjningar. De är en plan tycker jag.


Bästa Ida.


Info om dig...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo