Ja.... Har inte så mycket att säga. Är fok...

img_8976 (MMS)

Ja.... Har inte så mycket att säga. Är fokuserad, stänger in mig i min bubbla.  En sak till.... Nu visar de sig vilka som är ens vänner... Inte många som hör av sig. Bor ju inte direkt i världens ände.... Men men. In i bubblan igen nu sova, klockan ringer 04.30 med 10 min snooz mån.


Tack ida för kicken där bak igår! Blev båd...

img_2659 (MMS)

Tack ida för kicken där bak igår! Blev både gym Igår och nu på morgonen morgon jogg/ promenad hem och vände och iväg och köra styrka och avslutade med 15 min intervaller! Tack och kram ida för tanke ställaren! Jag visste du skulle betyda mycket under min resa som pågår!


Rätta känslan infann sig inte under hela a...

Rätta känslan infann sig inte under hela armpasset..... Tror de var pga huvudvärken nu iallafall 20 min cross. Tar de lungt med intervallerna i veckan fick mest troligt en sträckning i baksida lår i måndags, inte alls skönt... Så cross får de bli idag kanske känns bättre i morgon.


Vilken jävla dag...

Har inte så mycket att säga om denna dag.
Gymmet blev min terapi idag... Första tåren någonsin fälld på crosstrainern idag är fylld med så mycket olika känslor så var väl tvungen att lätta på trycket antar jag.
Inser nu att träningen är verkligen min terapi för min själ.... Mår mycket bättre efter.
Blev älg hamburgare med klyftpotatis till middag sedan slocknade jag på soffan. Så härligt kan jag säga.
Ska se True Talent ikväll på TV3 sen blir de sängen trots att jag först börjar 15.15  i morgon....
Ska beställa protein i morgon från Acctive i luleå.
Ingen lust att ord bajsa idag så jag säger tack för idag.


Boostar mig själv!

Jag vet att det är länge kvar tills dagen D men jag boostar mig med bilder på Freja från Tammer!
Måste peppa och behålla motivatioen så jag vet varför jag gör detta, och vad målet är. De är bara jag som kan göra jobbet ingen annan! De är jag som måste se till vad jag stoppar i munnen och hur många träningspass jag tränar. Fixar jag inte målet kommer jag ångra mig och deppa ihop jag är på godväg motivationen har inte svikit många ggr än. Inga hetsätar veckor som jag brukar få, så motivatien måste ju vara på rätt plats helt enkelt.


Ett klipp! Gjorde ett klipp på blocket för...

img_8195 (MMS)

Ett klipp! Gjorde ett klipp på blocket förra veckan! Två par NYA asics löparskor ett par kayano som kostar 2000 kr nya och ett par andra för 1127 kr med frakt! Kayano känns lite stor men de går säkert att sätta en sula till i den så blir den bra :)


Ny produkter! En ansikts kräm från make up...

img_5664 (MMS)

Ny produkter! En ansikts kräm från make up store och en från body shop, nytt puder från isadora och nya duo krämen från body shop luktar super gott!! Och ett litet prov från body shop på en annan ansikts kräm.


En dag från helvetet! Vaknade på ett jävli...

En dag från helvetet! Vaknade på ett jävligt kass humör! De som hände igår gjorde inte saken bättre! Mina kära Hundar har fått sitta i bilen hela dagen av en anledning.... Sov till sex alltså ingen morgon cardio. *crap* hade inte tänkt åka och träna idag... Med tanke på humöret men nu står jag på crossen. De blir 30 min idag straff cardio för att jag inte gick i morse. Helgen har varit bra! Inge överätning, Inge godis eller fika är riktigt nöjd. Nu är de mindre än en månad kvar till Turkiet, önskar så att kroppen kunde tajta till sig lite mera!!!!


Good day =)

Varit en himla bra dag. Vaknade utvilad och pigg. Så de kunde inte bli en bättre dag. Ingen morgon promis idag..Lika lycklig är jag. Säger som Ida skiter imorgon vikten sattsar på lördag ;)
Körde armar idag får bli bn i morgon.
Blev dessa övningar:
*Pushdowns
*Biceps i cc med rep
*Triceps i cc liggandes på bänk (vet ej namnet på denna)
*Bicepscurl rakstång.
*Dips mellan bänkar.
*Bicepscurl sittandes.
*Tricpes med z-stång.
*Biceps med z-stång.
*Pushdowns med rep.
Bra pass hoppas på träningsvärk, avslutade med 20min cross.
Handlade hem lite nyttig mat till helgen. Byte sedan om och packade hundarna och begav mig mot grisan.
Blev 5:an ett bra löppass dock tunga ben och regn. Men härligt var de och humöret på topp.


Ida har framkallat ett begär i mig funlight med kolsyrat vatten oj så gott!!!! Speciellt funlight apelsin och  ett smaksatt vatten :) Mums!
 


God morgon! Ingen morgon promis idag helle...

God morgon! Ingen morgon promis idag heller. Blir kvällspromis istället. Gårdagens träningen gick överförväntan bra tryck och kontakt. Inte för att skryta MEN en 3:a på 100kg och 3:a 105 kg hade nog tagit lite men maten stog mig upp i halsen och bältet var spänt på Max men nöjd är jag iallafall! Avslutade kvällen med 6,3 km kvälls promis. Idag står se mellan ben och armar har inte bestämt vad de blir än. ....morgon vikten var den samma som den varit senaste 2-3 veckorna ska se om de släpper nu om jag inte fuskar på helgerna, borde göra de tycker jag!


Felsökning lyckades! Har hittat felet varf...

Felsökning lyckades! Har hittat felet varför jag känt mig nere och trött. Ligger åt helvete för lågt på maten upptäckte jag igår. Konstigt att jag känt mig nere och trött så idag ska de höjas och hoppas fettet släpper. Plus att jag de är färdigt med godis helger så nu ska de väl börja hända grejer!!


Jag har funderat lite på de här med att pr...

img_5201 (MMS)

Jag har funderat lite på de här med att presetera. Man ska vars duktig hemma, på jobbet, på fritiden man ska vara en god hundägare och helst träna hunden 24/7 för att vara en bra hundägare samtidigt som man ska jobba och sköta hemmet! Hur går detta ihop? Mitt dygn har bara 24h! Prio i mitt liv just nu är att fixa mitt uppsatta mål, samtidigt som jag ska fixa jobbet, hemmet och träna mini. Men nu prioritera jag så att han får följa med ut på mina cardio rundor och han värkar nöjd med de. Och där i mellan så leker vi. Jag orkar helt enkelt inte att träna lydnad med han just dels tycket jag de är skit tråkigt och säkert därför prioritera jag bort de just nu. Men verkar han lycklig så är jag också de! Varför ska man alltid presetera så mycket och allt ska vara så perfekt? Jag är då bara människa med både fel och brister. Mini och solo är då mina bästa tränings kompisar just nu och de räcker för mig just nu iallafall!


Hmm... Måste jag köra 100% fram till de vi...

Hmm... Måste jag köra 100% fram till de vi far den 21.a så att inte kroppen lägger av. Igår var jag svin trött blev ingen morgon promenad, sov från tre till fem igår när jag kom hem. La mig sen halv nio och sov till sex i morse och är ännu trött och ont i huvudet. Vet inte vad de är. Ska pröva köra på idag. Köra styrka, efter cardio och kvällspromis med hundarna. Känns inte bra detta....


Med nogrant övervägande så har jag kommit ...

Med nogrant övervägande så har jag kommit fram till att de blir vilodag idag. Dålig sömn, lite mat, halv ont i halsen inte alls på G. Då blir de vila.!


God morgon mina vänner! Min kropp börjar s...

God morgon mina vänner! Min kropp börjar strejka... Den ville inte kliva upp idag. Så de vart ingen promenad idag. . . Men fr.o.m. Idag är de godis/fika förbud till och med 21 september. Så får se hur jag fixar de. Är sjukt trött idag iallafall.


God morgon! Med lite enkel uträkning så hä...

img_1433 (MMS)

God morgon! Med lite enkel uträkning så här på morgonen så bör jag gå ner ca 0.7 kg i veckan fram till den 21 september om jag ska fixa delmål två. Är de omöjlighet?Nej! Måste helg fusket vara minimalt jämnfört med helgerna som varit? Hell yeah!  Ska vi ge järnet nu? Ja! 41 dagar kvar.... Nedräkningen börjar!


Idag är målet tydligt.

Idag har målet med min träning varit väldigt tydligt.
Trots att jag jag sovit skit natten som var så klev jag upp 04.25 på med utrustiningen och ut och kämpade mig igenom 5km. Höll på att tappa bort Solo också så de tog längre tid än väntat. Han blev bakom och tog fel väg men vi hittade varandra.
Iväg på jobbet jobbade mina timmar hem slängde i mig lite tonfisk och kesella. Iväg på korpen körde ett redigt axel och bröstpass mest fokus på axlar.
Avslutade med 15 min cross och 15 löpintervaller.Laddade om med ½ burk cellsius, en protein shake och två riskakor och på med kläderna och ut i de riktiga regn och blåsvädret. Joggade 5 km runt grisan igen. :) Hade grym motivation såg målet tydligt hela vägen runt även i backarna. :) Det är trots allt typ 11 månader kvar tills de gäller men bättre med försprång än baksprång. ;)
Så totalt över en mil cardio idag =) Hoppas jag sover gott inatt är ledig i morgon.
De nya pwo jag köpte fick jag grymt tryck av och de höll i sig länge :)


Nog är de väl en norrlandstjej som ska första pris nästa år igen på tammer? Eller hur? ;)
Man ska sikta högt.


Kass dag! Har haft en väldigt dålig dag. T...

Kass dag! Har haft en väldigt dålig dag. Trött ingen ork. Nu set jag vad sömn gör för träningen och formen. Inget tryck alls idag på gymmet när jag körde armar! Ingen cardio av någon form alls idag!!! Skönt kroppen behövde de. Var till Luleå idag, fick träffa bästa coach ida idag för första gången!!!! Lycka! Det finns mycket att skriva om henne! Hon kommer att betyda mycket för mig känner jag på mig inför mina kommande utmaningar och satsningar! Helt underbar människa hur kan man inte älska henne?!? Köpte ett nytt Pwo och ett nytt bcca i Luleå glömt vad butiken heter. Senil ab! Nu soffan och ett glad funlight! Aspartan is the shit ;)


Å herregud! Sovit skit dåligt känner mig t...

Å herregud! Sovit skit dåligt känner mig trött som fan! Men ska försöka jobba in så jag kan gå hem tidigare. De hade varit toppen bra! Ursch segt....


Ursch! Blir äckligt tidig kväll idag! Har ...

img_9322 (MMS)

Ursch! Blir äckligt tidig kväll idag! Har redan krypit ner i sängen. Benhinnor in smorda med voltaren, sömn tabletten tagen. Bara invänta John blund. Vågen är snäll visade nu ikväll samma som i morse. Har över en månad att fixa delmål två. Med bra mat och samma träning som nu borde de inte vara  en omöjlighet! men som sagt ingen stress och inget krav!


Så sjukt!!

Var totalt otaggad inför gymmet idag. När jag väl hade släpat mitt arsel till korpen så då är de världenskaos! Flytt kaos efter som dom håller på att bygga om. Hade iallafall lyckats peppa mig lite påväg till korpen inför bröst och axelpasset men väl där så dog det totalt.
Men körde på och pressade skiten ur axlarna och konturerna på axlarna började titta fram observera att jag har ex antal cm med fett och ändå börjar de synas *lycklig*
Sen efter styrkan stod de då CARDIO på schemat 20 min löpinervaller...*kräk* Just när jag skulle hoppa upp och börja tok springa. Dyker bästa Ida Sandqvist upp i rutan och då insåg jag varför jag skulle springa dessa 20min och vad jag har siktet inställt på! Sprang fortare än jag någonsin gjort svetten sprutade mer än nånsin lycko ruset i kroppen bubblade och jag insåg varför jag gör detta!
Min STORA motivation idag!!!!



Ätardagar vs inte ätardagar! Alltså vilken...

Ätardagar vs inte ätardagar! Alltså vilken helg! Började fredagen med god frull alltså äggfluff, lunchen var bestämd att den skulle ätas ute. Då blev de langos, middag pizza senare på kvällen munkar, chips och chocklad. Lördag! Frulle bra frulle kesella och lite kräm hårdbröd. Lunch hamburgare grillade hemma 2st med bröd, middag grillat med potatissallad senare under kvällen chocklad, små godis och lite chips. Söndagen brak frukost, lunch langos, middag massa tjafs typ yoghurt bröd mm och chips igen! Tankar så här efteråt never again en ätar helg. Varit trött ingen energi mått dåligt psykiskt. I morse var jag trött inget tryck i benen under löpningen. Nerstämd när jag vaknade inget tålamod med Lill hunden. Så summan av att äta dåligt är att man mår inte bra! Ren mat och bra mat ska de vara!!! Ursch blä. Nu jävlar!


Info om dig...

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo